7e Superpromoter Event (08/12/15)

Thema Inside-out

Het zevende Superpromoter Event staat in het teken van de medewerker. Zonder enthousiaste medewerkers is het haast onmogelijk om enthousiaste klanten te creëren. Er is ook veel gebeurd op dit vlak. Bedrijven als SNS, Rabobank, NUON en DTG hebben samen zo’n 400 medewerkers laten deelnemen aan Inhouse Superpromoter Academies. Deze medewerkers zijn vervolgens het enthousiasme bij collega’s en klanten gaan aanwakkeren. Bovenstaande organisaties komen op de SPE vertellen hoe dit heeft geleid tot een hogere NPS, meer medewerker motivatie en tal van mooie, creatieve acties.

Sprekers

Patrick van Hees – De Geluksprofessor

De keynote speaker van het event is Patrick van Hees, beter bekend als de Geluksprofessor, naar zijn gelijknamige boek. Hij is regelmatig op TV geweest om te spreken over het belang van geluk, geeft masterclasses Geluk in Cambridge en heeft twee boeken geschreven over het onderwerp in romanvorm. Meer informatie.

Patricia Devlaeminck – SNS

De nationalisatie in 2013 was voor SNS een dieptepunt. Voor klanten en voor medewerkers. Om het vertrouwen terug te winnen is SNS bij de medewerkers begonnen. Drie jaar later zijn er bijna 200 Superpromoter consultants binnen SNS die prachtige initiatieven hebben ondernomen om hun collega’s en klanten weer enthousiast te maken over SNS. Patricia Devlaeminck vertelt hoe ze dit hebben aangepakt. Een eerlijk verhaal hoe ze zijn omgegaan met weerstand, toch hebben doorgezet en hoe dit heeft geleid tot enorme sprong in NPS en eNPS.

Wouter van der Drift & Manon van Poelwijk – Nuon Zakelijke Markt

De energiemarkt heeft de laatste jaren veel veranderingen ondergaan. Om deze verandering het hoofd te bieden is Nuon zakelijke markt een transformatie ondergaan waarbij klantgerichtheid een centraal thema is. Om dit te realiseren is het noodzakelijk dat ook de medewerkers hierin worden meegenomen. Daarom is Nuon zakelijke markt het klant op 1 programma gestart waar ook de Superpromoter Academy een onderdeel van is. Wouter van der Drift en Manon van Poelwijk nemen u graag mee in de reis die zij ondernomen hebben om bij Nuon zakelijke markt de klant op 1 te zetten. 

Gayana Helder – Vardanian – DTG

Als er één bedrijf is die een enorme transformatie heeft ondergaan is het DTG wel. Het bedrijf is van een advertentie verkoper in de telefoongidsen en de Gouden gids omgevormd tot een dienstverlener in online marketing. Van een monopolist naar een klantgerichte speler in een competitieve markt. Superpromoters hebben een centrale positie binnen de strategie van DTG en figureren zelfs in hun reclames. Het hele management en een deel van de medewerkers heeft de Superpromoter Academy gevolgd en de NPS is een leidend sturingsmechanisme. Gayana Helder laat zien dat dit heeft geleid tot een nieuwe vibe en indrukwekkende resultaten.

Kirsten Kikkert – Rabobank

Het is een dynamische tijd voor Rabobank Westland. Een tijd die gepaard gaat met veel veranderingen. En om te bewegen heb je energie en enthousiasme nodig. Deze bevlogenheid kwam onder andere van twee gedreven dames die het enthousiasme binnen de bank en daarbuiten willen aanwakkeren. Maaike Germeraad en Kirsten Kikkert wisten hun bank weer in vuur en vlam te zetten en waren zelfs niet te beroerd om bij de top van de Rabobank aan te kloppen om steun te vragen voor hun plannen. Op het Superpromoter Event vertelt Kirsten hun verhaal..

Lisanne Bos – Microsoft

Microsoft Onderwijs streeft ernaar om het onderwijs te ondersteunen met ICT en innovatieve leermethoden. Veel docenten zijn echter conservatief als het gaat om nieuwe methodieken. Maar er zijn ook docenten en andere professionals op scholen die juist heel bevlogen zijn over ICT ontwikkelingen. Juist deze superpromoters van ICT in het onderwijs is Microsoft gaan opzoeken om te zien hoe ze deze mensen kan ondersteunen. Lisanne Bos vertelt wie deze superpromoters zijn, wat ze beweegt en hoe Microsoft hen wil ondersteunen.

Jamie Whelligan – New Brighton

Jamie Whelligan is geboren in Birkenhead vlakbij Liverpool. Hij studeerde politicologie in Huddersfield University waar hij de band “Lemonade” vormde. A band met veel fans in de jaren 90. Ze traden ondermeer op met Oasis. In deze tijd ontmoette hij ook de Rijn Vogelaar, die als dichter met hen optrad tijdens een paar van hun tours. Hij speelt daarnaast als professioneel straatmuzikant, hetgeen in Londen een gereguleerde baan is. In 2015 is de kern van de band Lemonade weer bij elkaar gekomen onder de naam New Brighton en lanceren ze het album “Lemonade”. Het album met de nummers die eigenlijk 25 jaar geleden uit had moeten komen. Meer info over New Brighton & een korte video-impressie van een optreden samen 

Rijn Vogelaar – De Superpromoter herzien

Op het event geeft Rijn Vogelaar uiteraard zelf ook een presentatie. Hij presenteert op dit event de herziene versie van het boek “De Superpromoter”. Het boek vol nieuwe inzichten, bedrijfscases en klantverhalen verschijnt precies op deze dag en krijgt iedereen natuurlijk mee naar huis. Rijn bespreekt de inzichten die staan beschreven in de herziene Superpromoter, legt de verbinding met z’n tweede boek; De Enthousiasme Trilogie (Flame, Flow, Flood) en hij geeft hij een voorproefje van zijn nieuw te verschijnen boek, waar hij momenteel aan werkt. Dit alles onder muzikale begeleiding van singer song writer James Whelligan. Samen hebben ze al op verschillende congressen (Valencia, Londen, Uttrecht) opgetreden en de Flame, Flow en Flood ten tonele gebracht.

Programma

9:00 uur Ontvangst en netwerkmoment met koffie en Korte Soester
9:30 uur Opening (Rijn Vogelaar)
9:40 uur De Flame van Stayokay (Anne Breemer)
9:50 uur Patrick van Hees, de Geluksprofessor
10:50 uur Vragen/ bespreekmoment
11:00 uur Interactieve koffiebreak
11:15 uur De rol van superpromoters bij de transformatie van DTG (Gayana Helder)
11:50 uur Vragen/ bespreekmoment
12:00 uur Lunch & netwerk wandeling Soesterduinen
13:30 uur De enthousiasme revolutie bij de SNS (Patricia DeVlaeminck)
14:20 uur Vragen/ bespreekmoment
14:30 uur Klant op 1 programma van Nuon zakelijk (Wouter van der Drift, Manon
15:00 uur De Superpromoter beweging bij Rabobank Westland (Kirsten Kikkert)
15:30 uur Pauze
15:45 uur Microsoft Onderwijs en Superpromoters van ICT in het onderwijs (Lisanne Bos)
16:15 uur Eindpresentatie Rijn Vogelaar met muzikale begeleiding James Whelligan
17:00 uur Uitreiking herziene versie “Superpromoter”, Netwerkborrel

Speeddate-Sessies

Om op deze dag zoveel mogelijk mensen te leren kennen en ervaring uit te wisselen zullen er speeddate-sessies worden georganiseerd. Dus zorg dat je voldoende visitekaartjes bij je hebt!

Locatie en Route

StayOkay – Soest
Bosstraat 16
3766 AG Soest

Route beschrijving

Naar de Inschrijving